|
 |
|
Dr Slavko Filipović, dr Marijana Sakač, dr Đorđe Psodorov, dr Dragan Palić, dr Vidica Stanaćev, dr Šandor Kormanjoš, dr Jelena Filipović, dr Rade Jovanović, dr Đorđe Okanović, dr Natalija Džinić, 2013. godina:EKSTRUDIRANJE U PROIZVODNJI HRANE ZA ŽIVOTINJE |
Monografija „Ekstrudiranje u proizvodnji hrane za životinje“ nastala je kao rezultat dugogodišnjih ispitivanja primene postupka ekstruzije u proizvodnji hrane za životinje, sa akcentom na tehnologiju proizvodnje, nutritivnu vrednost, higijensku ispravnost, fizičko-hemijske karakteristike hrane i hraniva pre i nakon ekstrudiranja, kao i kvalitet mesa životinja hranjenih ekstrudiranom hranom. Autori se iskreno nadaju da će Monografija doprineti obogaćenju naučno-stručne literature iz oblasti proizvodnje hrane za životinje primenom termičkih tretmana, a svoju praktičnu primenu imaće u industriji hrane za životinje, kao i na fakultetima, institutima i nizu naučnoistraživačkih organizacija koje se bave izučavanjem ishrane domaćih životinja i proizvodnje hrane za životinje.
|
Cena* knjige:1200 din |
|
|